Για τους εραστές που παρακαλώ για να καταδειχθούμε η αγάπη της στο κοινό συστήσαμε σε τους να μην παρευρεθούμε στους ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου το 2008.
Και είναι ότι το γραφείο της δημόσιας ασφάλειας ενημέρωσε που φιλιέται μπροστά από μια φωτογραφική μηχανή ελέγχου κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου το 2008, δεδομένου ότι οι αναφερθείσες φωτογραφικές μηχανές θα ανιχνεύσουν αυτήν την χειρονομία αγάπης ως «απαγωγή» ή «ληστεία».
«Οι οικείες πράξεις των εραστών θα ταξινομηθούν κατά πρώτο λόγο από τους υπολογιστές ως kidnapping ή «τη ληστεία», δεδομένου ότι είναι προγραμματισμένοι για να αποκριθούν στις παραβιάσεις του ιδιωτικού διαστήματος και θα τους καταγγείλουν στο κέντρο ελέγχου», ενημερωμένη επίσημη αντιπροσωπεία Xinhua.
Το γραφείο της δημόσιας ασφάλειας επίσης αναφέρω την ακόλουθη, «οι ύποπτα πράξεις ή τα αντικείμενα που ανιχνεύονται από τις φωτογραφικές μηχανές θα καταγγελθούν της αυτόματης μορφής «.
Οι φύλακες της διαταγής που είναι κοντά στη θέση του εγκλήματος, θα αποφασίσουν ποια μέτρα να λάβουν πριν από τέτοια απειλή του κινδύνου και θα είναι σε θέση να αποφασίσουν εάν ο κίνδυνος είναι πραγματικός ή ενιαίος ήταν ένας ψεύτικος συναγερμός.
Το ολυμπιακό κάθισμα θα παρουσιάσει από τα δίγλωσσα σήματα Αυγούστου με ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει ένα «μαύρο μάτι» και που θα δείξουν ότι «εισάγει μια ζώνη της ασφάλειας που προσέχουν πέρα από τις φωτογραφικές μηχανές». «Τα σήματα θα θυμηθούν το κοινό που πρέπει να συμπεριφερθεί στο κοινό θέσεων καλά και θα θυμηθούν σε τους ότι προστατεύουν τη μυστικότητά του σε εκείνες τις ζώνες», εξηγεί στην κρατική αντιπροσωπεία των ειδήσεων που αναφέρει τις πηγές του γραφείου.
Οι Κινέζοι, σύμφωνα με μια δημοσιευμένη έρευνα, θεωρούν ότι φιμένος στο κοινό είναι χειρότερη απ'ό, τι στο escupir στην οδό.
Πριν από τους ολυμπιακούς αγώνες, που θα εγκαινιαστούν τα 8 του Αυγούστου του 2008, όλες οι φωτογραφικές μηχανές του ελέγχου στο Πεκίνο θα ελεγχθούν από τρία επίπεδα ελέγχου (οδοί, περιοχές και δήμος). Επιπλέον, οι τομείς της μεταφοράς, της δημόσιας ασφάλειας, των δημόσιων εγκαταστάσεων και της συντήρησης μετρούν όλων με τις φωτογραφικές μηχανές ελέγχου τους.
Σύμφωνα με τα δημοτικά στοιχεία περισσότερες από 200.000 φωτογραφικές μηχανές θα φρουρήσουν από την ασφάλεια των pequineses και των ολυμπιακών επισκεπτών κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών του επόμενου έτους.


Σίγουρα αλλά μιας περίπτωσης έχετε ακούσει κάποιος για να πείτε ότι «είναι δάκρυα κροκοδείλων» έπειτα, αν και φαίνεται ασυνήθιστος οι κροκόδειλοι είναι ζώα που φωνάζουν πολύ, και όχι πράγματι έτσι ώστε τα συναισθήματα είναι ζώα κατά πολύ.




¿Crees que se deba premiar a una investigación sobre el efecto que le causa a una langosta ver la “guerra de las galaxias”? ¿O premiar al inventor de un peinado que disimula la calvicie? Pues existe una organización que sí reconoce estos “logros”. Son los premios “IgNobel”, una parodia de los premios Nobel organizados por la revista Annals of Improbable Research y la Universidad de Harvard. Y de verdad son premios.













Ultimos Comentarios